.
Brecht Heldenbergh
maandag 14 augustus 2023

Brecht Heldenbergh zegt ja in 'Blind Getrouwd'

Wat moet je over hem weten?

“Ik ben vrijwillig brandweerman, dus ik heb al voor veel hete vuren gestaan. Maar trouwen met een onbekende, ik moet toegeven dat ik het nog niet vaak zò warm heb gehad.”

Brecht is een ongelooflijke familieman: de wekelijkse frietjesavond bij zijn ouders slaat hij zelden over, en ook met zijn zus Bente heeft hij een hechte band. De vraag om peter te worden van haar kindje is één van zijn mooiste herinneringen. Je kan Brecht omschrijven als ‘geduldig’ en ‘empathisch’. Dat merk je ook aan zijn job: hij is leerkracht lichamelijke opvoeding in een lagere school en werkt daarnaast als vrijwillig brandweerman. Hij zorgt dus met veel plezier voor mensen.

Brecht is er zich van bewust dat zijn leven best vol zit met professionele, sociale en sportieve activiteiten. Als er een leuke vrouw in zijn leven zou zijn, is hij absoluut bereid om meer tijd vrij te maken in zijn drukke agenda. Brecht verlangt naar een partner met wie hij over alles kan praten. En als het even kan: iemand die graag knuffelt. Zijn doel is om iemand te leren kennen met wie hij liefde en geluk kan delen, met wie hij een gezin kan stichten en hopelijk samen oud kan worden.

Bio van Brecht Heldenbergh