.
Jolien De Neve, Brecht Heldenbergh
zaterdag 11 november 2023

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “De intimiteit dat ging vanzelf”

Is er al meer gebeurd?

Over hoe het er tussen de lakens aan toe gaat, daarover klappen de kandidaten van ‘Blind getrouwd’ niet snel uit de biecht. Maar dat er ondertussen al meer is gebeurd tussen Brecht en Jolien, zoveel was snel duidelijk.

“Dat facet komt er uiteraard ook bij kijken. Voorzichtige aanrakingen gingen al van in het begin vanzelf. En de lichamelijke intimiteit... Wel, dat ging uiteindelijk ook vanzelf. Het is niet dat we daarover moesten nadenken. Maar ik ga niet in detail, hé. Maar ja, we sliepen al vanaf de huwelijksreis samen. Dus elkaar eens vastpakken in bed hoort er gewoon bij. En al zeker vanaf dat er verliefdheid in het spel was”, lacht Brecht in Tv Familie.

Het ultieme beslissingsmoment is nog niet geweest op televisie dus er kan nog altijd vanalles gebeuren. Ook Brecht verzekert nog niet meteen dat hij en Jolien volop voor elkaar zullen kiezen.

“Maar wie weet zorgt 'Blind Getrouwd' nog voor een enorme plottwist, hé. Nee kijk, Jolien en ik namen dit van in het begin allebei heel serieus. En zoals ik al op onze trouwdag zei: 'Ik hoop dat ons liefdesavontuur eindigt met de woorden 'En ze leefden nog lang en gelukkig samen'. Of dat ook écht het geval is... Ik zeg het: blijven kijken!”

Bio van Brecht Heldenbergh