.
Brecht Heldenbergh
maandag 20 november 2023

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik vond het toch moeilijk”

Het was even zoeken

Eindelijk heeft het eerste koppel in ‘Blind Getrouwd’ hun liefde voor elkaar uitgesproken. Het waren Jolien en Brecht die als eerste toegaven dat ze verliefd zijn op elkaar en dat ze met elkaar verder willen. Een mooi moment op tv, maar ook een mooi moment voor het koppel.

“Ik voel nu een gevoel van veiligheid. Ik had snel de indruk dat we een soort van team vormden. Het vertrouwen naar elkaar toe was er meteen. Dat zorgde bij het samenwonen voor een stabiele, warme thuis. Het is ook zo dat we sinds dan pas écht naar elkaar toe werden gezogen. De huwelijksreis was heel tof, maar erg intens. Er was geen momentje dat we alleen konden zijn, en dat zorgde soms voor irritaties, met het bewuste dipje tot gevolg. Samenwonen verliep meteen veel gemoedelijker. Toen hebben we elkaar pas écht leren kennen”, zegt Brecht in Tv Familie.

Dat samenwonen ging vanzelf, maar bij de verdeling van de huishoudelijke taken hebben ze het toch iets moeilijker gehad.

“Voor mij toch. Want met onze drukke jobs... Jolien is stewardess en is soms dagen van huis. Daarom had ze speciaal voor 'Blind Getrouwd' verlof aangevraagd. Zodat ze zich volledig op dit avontuur kon focussen. Ik was zelf bezig met mijn examen als ambulancier, mijn job als leerkracht én mijn job bij de brandweer. Daardoor kwamen veel huishoudelijke klussen bij Jolien terecht. Maar ze heeft het allemaal met veel liefde gedaan.”

Bio van Brecht Heldenbergh