.
Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter
vrijdag 16 september 2022

Brecht uit Blind Getrouwd: “Voor hem laat ik alles vallen”

De match was meteen tastbaar

In de allereerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ waren we allemaal getuige van de eerste ontmoeting tussen Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen. Er leek een duidelijke klik merkbaar tussen de twee en het is nog maar de vraag of het kan uitgroeien naar echte liefde.

We zagen ook al meteen dat Brecht leerkracht biologie en Engels is en een drukbezet leven heeft. Zo is hij ook reisbegeleider. Weinig tijd dus voor de liefde, zouden veel mensen denken.

“Voor de man van m’n leven laat ik sowieso dingen vallen. Mijn agenda is volgepland omdat ik een levensgenieter ben en alles met passie doe. En als je niemand hebt om je leven mee te delen….”, klinkt het in Tv Familie.

Brecht voelde zich meteen op zijn gemak bij Dziubi en dat was ook meteen duidelijk tijdens hun eerste ontmoeting. Brecht knuffelde zijn aanstaande meteen en stelde hem ook meteen op zijn gemak.

“Het voelde heel goed dat de match tastbaar werd. Er viel wat last van onze schouders. Want je stelt je toch kwetsbaar op. En het is logisch dat daar een traan bij komt kijken. Dat ook Dziubi zijn emoties durfde te tonen, vind ik geweldig.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Brecht De Geyter

Meer Over:

Brecht De Geyter

Bio van Dziubi Steenbergen