.
Brecht De Geyter
woensdag 7 september 2022

Brecht uit ‘Blind Getrouwd’: “Voor minder doe ik het niet”

Hij trouwde met Dziubi

In de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zagen we hoe Florence en Jiri en Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen in het huwelijksbootje stapten. Brecht en Dziubi zijn het tweede homokoppel dat de uitdaging durft aan te gaan en we hopen nu al op een positief resultaat aan het einde van de rit.

Brecht heeft al heel wat mooie uitdagingen en kansen in zijn leven gegrepen, maar stond nu misschien wel voor de grootste uitdaging van zijn leven: trouwen met iemand die hij van haar nog pluimen kent.

“Op een bepaald punt in je leven heb je iemand nodig bij wie je kan thuiskomen. Ik heb nog nooit een serieuze relatie gehad. Ik was dan ook pas 21 toen ik uit de kast kwam”, bekent hij in Tv Familie.

Net zoals iedereen ging Brecht wel eens op date, maar dat zat nooit de geschikte partner tussen. “Ik wil gewoon de juiste tegenkomen, voor minder doe ik het niet. Anders had ik al lang iemand gehad. Maar ja, er moet een klik zijn langs beide kanten.”

We zouden kunnen stellen dat Brecht dan misschien wel wat kieskeurig is, maar dat valt behoorlijk goed mee. “Ik zoek iemand, liefst ambitieus en met zijn beide voeten in de wereld. Ook iemand met een open communicatie en vlotte babbels zijn noodzakelijk voor mij. Ik geloof in elk geval voor 100% in de ware liefde.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Brecht De Geyter

Meer Over:

Brecht De Geyter

Bio van Dziubi Steenbergen