.
M-Kids
donderdag 29 juni 2023

Britt van de M-Kids: “Ik wil niet met modder gooien”

Ze blijven vriendinnen

Het is bijna zover, op vrijdag 30 juni is er eindelijk die langverwachte reünie van de M-Kids. Zij zullen optreden op de Foute Party van Qmusic. Het is al van 1999 geleden dat de M-Kids een hit scoorden met ‘Swingen’.

Zij waren concurrenten van K3, maar daar leek K3 weinig last van te ondervinden. Zij scoorden de ene hit na de andere, terwijl de M-Kids er in 2005 mee ophielden. Britt en de tweeling Davina en Tamara verloren elkaar uit het oog en ze hadden geen ruzie.

Maar toen Britt te horen kreeg dat Tamara en Davina samen het ‘Buitenspeellied’ hadden opgenomen, knapte er iets bij Britt gaf ze enkele jaren geleden toe in Dag Allemaal. “Ik wil zeker niet met modder gooien. Voor mij blijven ze nog altijd vriendinnen, bijna zussen.”

Door dat interview werd het contact tussen de drie beetje bij beetje hersteld en dat zorgt nu voor een heuse reünie.

“Er is nooit Vlammende ruzie geweest. In 2005 hebben we een afscheidsconcert gegeven, en daarna zouden we wel zien. Maar we zaten in een andere levensfase. Davina en ik wilden aan de hogeschool studeren, en dat was niet meer te combineren met M-Kids. En ook Britt wou andere dingen. Ons levenspad liep uit elkaar.”

Bio van M-Kids en K3

Meer Over:

M-Kids K3