.
sam gooris
zaterdag 2 maart 2024

Broer Sam Gooris over nieuwe tattoo: “Het is maar hoe je het bekijkt” 

Het is speciaal 

Sam Gooris is 50 geworden, maar aan zijn energie te zien op een podium zou je eerder denken 25. Hij smijt zich nog altijd volledig op een podium en volgens zijn broer Werner Gooris zal hij dat blijven doen tot aan zijn pensioen.

“En misschien zelfs langer als zijn gezondheid het toelaat. Sam soigneert zich goed en is dat avond- en weekendwerk gewend. Ik zie hem bovendien geen andere job uitoefenen dan zingen en entertainen. Zie je Sam al ergens op een bureau zitten? Of een nageltje in de muur kloppen? Nee, hij zal blijven optreden tot in de kist”, zegt Werner in Tv Familie.

Sam heeft soms speciale manieren of gewoontes of laat al graag eens een bijzondere tatoeage zetten. Maar dat hoort gewoon bij Sam.

“Sam liet inderdaad een mannetje op zijn enkel zetten dat voorovergebogen door zijn eigen benen kijkt. Speciaal? Het is maar hoe je het bekijkt. Omgekeerd heeft Sergio door zijn dochter ook de handtekening van Sam laten vereeuwigen. Een echte bromance-tatoeage, ja. Knap toch om te zien dat twee Vlaamse zangers zichzelf niet als concurrenten zien, maar als vrienden voor het leven beschouwen? Sam kiest altijd voor tatoeages met een diepere betekenis. Zo heeft hij ook een tattoo met de lippen van Kelly en ook één van het woord 'familie'. Sam is niet het type dat zou kiezen voor een tatoeage van een duif.”

Bio van Sam Gooris

Meer Over:

Sam Gooris