.
Astrid Coppens
zaterdag 15 oktober 2022

Broer van Astrid Coppens: “Daar had ik geen zin in”

Hij wilde niet naar België terug

Jarenlang woonde Astrid Coppens in La en haar broer Laurens in België. Sinds een aantal jaren zijn de rollen omgedraaid en bouwt Astrid een leven op in België met haar gezin en Laurens eentje in LA samen met zijn vriendin Roos.

Astrid en Laurens zijn nog altijd twee handen op één buik, maar door de grote woonafstand hadden de twee elkaar al een hele tijd niet meer gezien. En daar zat vooral corona voor iets tussen.

“Ik had vroeger terug kunnen komen naar België, maar het reizen moet toch ook wel een beetje comfortabel zijn. Ik had geen zin om dertien uur met een mondmasker in een vliegtuig te zitten. Maar gelukkig bleven we wel contact houden”, vertelt Laurens in Story.

2 jaar is lang en dat vonden broer en zus ook ontzettend moeilijk. Vooral Kerstmis vieren ze graag samen. Maar er is nog een andere belangrijke reden waarom Lau graag terug naar België komt.

“Billie-Ray, het dochtertje van Astrid. De laatste keer dat ik haar in mijn armen had, was ze amper 5 maand oud. Er is dus al heel wat verandert. Maar ze reageerde heel mooi en pakte me meteen vast”, glundert Laurens.

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens