.
Camille
vrijdag 19 mei 2023

Camille kondigt Sportpaleis nummer 3 aan!

Tickets meteen te koop.

Niet 1, niet 2 maar liefst 3 keer zal Camille volgend jaar in Het Sportpaleis staan met een show die je zal versteld doen staan: magie! Amper twee weken geleden kondigde de Vlaamse popster een eerste show aan op zaterdag 4 mei 2024 om 14 uur, wat met zoveel enthousiasme onthaald werd dat er al snel een tweede voorstelling werd toegevoegd op diezelfde zaterdag om 18u.

En Vlaanderen kan duidelijk niet wachten om deze Sportpaleis-shows bij te wonen: De vraag naar tickets én een extra datum is namelijk zo groot, dat Camille vrijdag nu ook een derde show aankondigt, ditmaal op zondag 5 mei om 14u. Fans die op zaterdag niet aanwezig kunnen zijn, hebben vanaf nu dus een nieuwe kans om haar grootste show ooit in het Sportpaleis toch bij te wonen!

Het worden magische voorstellingen met een ongeziene productie, adembenemende outfits, verbluffende choreografieën én natuurlijk nieuwe muziek, want Camille is namelijk volop bezig aan haar nieuwe album. Zo bracht ze afgelopen woensdag haar nieuwe single ‘Rihanna’ uit, waarvoor ze samenwerkte met niemand minder dan de muzikanten van wereldster Camila Cabello. Het belooft in het Sportpaleis één groot dansfeest te worden dat jong en oud betoverd zal achterlaten!


Bio van Camille

Meer Over:

Camille