.
Candice Martens uit Blind Getrouwd
vrijdag 17 maart 2023

Candice Martens: “Het was tijd om nog eens zot te doen” 

Ze waagde de sprong 

Candice Martens en Marijn Lenaerts waren één van de favoriete koppels uit vorige seizoenen van ‘Blind Getrouwd’. Tijdens het beslissingsmoment besloten de twee om getrouwd te blijven en verder als koppel door het leven te gaan.

Tot het koppel enkele maanden geleden besloot om een einde te maken aan hun relatie. Een beslissing waar ze tot op de dag van vandaag geen spijt van hebben.

Aan het daten is Candice nog niet, maar ze staat wel open voor een nieuwe liefde. “Ik ben nog niet op date geweest, maar ik hou de optie om iemand te leren kennen open. Ik zie wel wat er komt. Ik ben gelukkig met mijn twee katjes en mis nog niet meteen een derde persoon in mijn leven”, zegt Candice in Tv Familie.

Nu Candice geen relatie meer heeft om haar volle aandacht aan te besteden, besteed ze die aandacht vooral aan haar webshop Fazenne en haar vrienden.

“Op Fazenna vind je opvallende, krachtige stuks in combinatie met sterke basics. Daarnaast is verscheidenheid – ook in prijs – voor mij belangrijk. Ik heb het lesgeven opgegeven en heb daar nog geen moment spijt van gehad. Het was tijd voor iets nieuws. Ik kreeg vaak vragen over de kledij die ik droeg en ik ben graag met mode bezige. Het ideale moment dus om eens zot te doen en een eigen webshop te beginnen.”

Bio van Candice Martens en Marijn Lenaerts