.
Candice Martens uit Blind Getrouwd
woensdag 8 mei 2024

Candice Martens: “We zijn niet de ideale match”

Jammer

Toen Candice Martens deelnam aan ‘Blind Getrouwd’ leerde ze Marijn Lenaerts kennen. De twee bleven getrouwd na het programma, maar na twee jaar huwelijk gingen de twee vorig jaar dan toch uit elkaar.

“We zijn allebei mooie mensen, maar zijn als koppel jammer genoeg niet de ideale match. Toch houd ik unieke en vrolijke herinneren over aan mijn deelname aan Blind Getrouwd”, zegt Candice in Het Nieuwsblad.

Candice heeft mooie herinneringen aan die tijd en is nog altijd blij met de jurk die ze toen heeft gedragen. Ze heeft deze nu wat gestyled zodat ze meer draagbaarder is geworden.

“Dat maakt het plots veel duurzamer. Mijn jurk weggooien of verkopen zal ik in elk geval nooit doen. Via sociale media kreeg ik van volgers nochtans al een paar aanbiedingen om de jurk over te kopen. Daar antwoord ik altijd negatief op. Het uitlenen aan dichte familie zie ik wel zitten. Of wie weet zelfs aan mijn eigen dochter moest ik ooit mama worden. Als zij de jurk dan wil inkorten is dat zeker geen probleem.”

Bio van Candice Martens