.
News Image

Carmen Pfaff in lappenmand

Carmen mag niets meer doen.

Carmen Pfaff is levenslang aan haar bed gekluisterd, zeker nu er geen hoop meer is op beterschap. Wat een drama. Carmen Pfaff heeft haar portie pech het afgelopen jaar al wel gehad. Ze had het ene probleem met het andere en sukkelde vooral met de rug. Daarbij brak ze een aantal keer ruggewervels. Carmen hoopte nog te herstellen maar daar was de volgende breui al en zo bleef dat maar door gaan. Niet echt leuk voor Carmen. Carmen doet haar verhaal in de Story van deze week. In een maar liefst 5 pagina's tellende reportage vertelt Carmen over haar miserie.

Begin dit jaar - toen ze voor de tweede keer een ruggenwervel brak, werd ze een tijdje in het ziekenhuis opgenomen en werd Carmen uitvoerig onderzocht. Toen kwam aan het licht dat ze osteoporose had. De botten van Carmen zitten vol barsten en scheurtjes en hoewel Carmen medicatie krijgt, is het verdict serieus: alles wat gebroken is, blijft gebroken. Zelfs haar rug zal nooit nog volledig herstellen. Een zware dobber voor Carmen die jarenlang voor de familie Pfaff zorgde. Nu zijn de rollen omgekeerd. Carmen slaapt nu op de benedenverdieping want trappen mag ze niet doen. Ondertussen is er wel een traplift besteld zodat Carmen iets meer bewegingsvrijheid heeft. Maar dan nog.

Carmen mag niets opheffen dat zwaarder dan 2 kilo weegt. Zelfs bij het koken heeft ze hulp nodig. Aardappelen afgieten is verboden, dat is dus de taak van Jean-Marie. Nu weten we meteen waarop we Carmen en Jean-Marie de laatste tijd niet meer samen zien. Zelfs in de wagen moet Carmen plat liggen. NIet echt comfortabel dus. Gelukkig krijgt ze zoveel mogelijk hulp van haar kinderen en van manlief Jean-Marie.