.
Caroline Maes
dinsdag 31 januari 2023

Caroline Maes: “Ik geloof in elkaar elke dag graag zien”

Ze ging uit elkaar met haar partner

Na een lange relatie met de vader van haar kinderen gingen Caroline Maes en haar partner uit elkaar. Ze vond opnieuw de liefde, bij iemand die ze al heel lang kende: Kim.

Hoewel ze zich eerst hadden verzet om hun vriendschap te laten ontwikkelen tot liefde, is het hen toch geleidelijk aan overkomen.

“Sommige dingen gaan sneller wanneer je de veertig voorbij bent. ‘Waarop moeten we nog wachten?’, vraag je je af. In het begin hebben we er bewust voor gekozen om niet samen te wonen. Nu doen we dat wel, omdat Kim en ik elkaar anders te vaak moeten missen. Maar sommige dingen gaan dan ook weer trager”, klinkt het in Primo.

En hoewel het goed zit tussen de twee, is trouwen niet meer aan de orde. Caroline vindt het geen meerwaarde meer. Maar ze blijft wel geloven in eeuwige liefde.

“Ik geloof nu eigenlijk vooral in elkaar elke dag graag zien. En de dag dat dat niét meer zo is? Dan moeten we erover babbelen en andere keuzes maken. Niets moet. Ik wil ook niet meer ‘moeten’. Daar ben ik te oud voor geworden. Er mogen geen verwachtingen meer zijn. Elke dag dat het fijn is, moet je er eenvoudigweg van genieten.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes Familie