.
Carry Goossens
vrijdag 27 mei 2022

Carry Goossens en Danni Heylen samen in ‘Oost west, thuis best”

Deze zomer in Antwerpen

Wie Carry Goossens nog eens aan het werk wil zien, zal snel moeten zijn. naar alle waarschijnlijkheid staat Carry deze zomer voor het laatste op een podium, voor zijn pensioen. Dat doet hij in ‘Oost West, Thuis Best’, te zien in het Fakkeltheater van Antwerpen.

In het theaterstuk wordt Carry herenigd met Danni Heylen, met wie hij in ''Fc De Kampioenen' samenspeelde. Tijdens de repetities al lijkt het wel alsof er tussen de twee nooit iets is veranderd.

“De komische chemie tussen die twee is legendarisch sinds ‘De Kampioenen’”, zegt auteur en regisseur Jeroen Maes. Die twee samen op een podium staat dus ook nu weer garant voor een flinke dosis vonken en vuur.

“Het koppel dat we spelen is zo herkenbaar. Schrijver Jeroen is zelf acteur en dat voel je. We krijgen de kans om onze rol naar onze hand te zeggen”, klinkt het bij Carry en Danni in Gazet van Antwerpen. De twee amuseren zich nog altijd heel hard op het podium en dat blijft toch een belangrijke reden waarom de twee nog steeds op de planken willen staan.

“Ik moet toegeven, ik zeg alleen nog toe voor goed geschreven voorstellingen met fijne mensen die ik vertrouw”, bekent Danni.

Download onze app voor iOS of Android