.
Carry Goossens
dinsdag 13 december 2022

Carry Goossens: “Ik had geen geweldige jeugd”

Niet uit liefde op de wereld gezet

Binnenkort is hij te zien in de nieuwe film ‘De zonen van Van As – De Cross’ maar inmiddels kent iedereen hem al van heel wat televisieseries zoals ‘Lili en Marleen’ of ‘F.C. De Kampioenen.

“Ik had niet zo’n goeie band met mijn ouders. En al zeker niet met mijn vader. Ik heb geen geweldige jeugd gehad. We waren geen gelukkig gezin. Heel veel spanningen en heel veel ambras”, zo vertelt Carry Goossens aan Primo.

Hij denkt wel nog heel veel aan zijn moeder, die op haar 49ste overleed en ook aan zijn vader maar hen eren, dat kan hij niet. Na de dood van zijn moeder had zijn vader nog twee relaties.

“Mijn ouders waren kinderen van hun tijd, ik snap dat allemaal wel: de oorlog meegemaakt, jong getrouwd en er werd verwacht dat je snel kinderen op de wereld zette. De wederopbouw, weet je wel. Maar of ze me echt wilden? Nee, dat denk ik niet”, aldus Carry.

Aan zijn jeugd houdt hij dus geen oneindig goede herinneringen over. “Ze hebben me op de wereld gezet, maar niet uit liefde”, weerklinkt het uit de mond van Carry Goossens tijdens het interview met Primo.