.
Maksim, Hooverphonic, Luc Steeno, Kids With Buns, Barbara Dex, Guus Meeuwis en Frank Vander linden, Liefde Voor Muziek 2024
vrijdag 4 oktober 2024 12:40

Cast Liefde Voor Muziek vertrokken naar Frankrijk

En deze keer allemaal samen.

Al tien seizoenen lang is Liefde voor Muziek hofleverancier voor het Vlaamse muzieklandschap. Elke reeks levert tientallen muzikale parels die de kijkers verrassen en de hitlijsten bestormen. Tijdens concerten, op festivals, op de podia van Tien Om Te Zien of Zomerhit: overal is een vleugje Liefde voor Muziek voelbaar. Goede tradities zijn er om in ere te houden en dus maakt Liefde voor Muziek zich op voor… nóg meer muziek.

Het elfde seizoen staat in de steigers en daarin zullen Maksim, Hooverphonic, Luc Steeno, Kids With Buns, Barbara Dex, Guus Meeuwis en Frank Vander linden elkaars grootste hits in een nieuw, persoonlijk jasje steken. De artiesten vertrokken vanochtend allemaal samen richting het Franse Marseille, waar de opnames van Liefde voor Muziek van start gaan. En echt allemaal samen is best wel zeldzaam. In het verleden vertrok er wel eens een Nederlandse deelnemer vanuit Nederland of reisden artiesten vanop een andere bestemming richting opnameset.

Het resultaat van de opnames die de volgende dagen gebeuren is in het voorjaar van 2025 te zien bij VTM.