.
celien hermans
maandag 10 juni 2024

Celien Hermans: “Waarom wil ze zoveel aandacht?” 

Dat raakt haar 

Zou er één bekend persoon bestaan waar er geen roddels de ronde over doen? Ook Celien Hermans ontsnapt er niet aan. Het begon allemaal al in het middelbaar.

“In het middelbaar hoorde ik een groep meisjes aan mijn kamerdeur op het internaat. 'Hier slaapt de dochter van Margriet Hermans, maar dat zal ze vast zelf nog vertellen.' Ik vond dat vreselijk, want zo stelde ik mezelf nooit voor. Er waren genoeg vooroordelen. Verder verscheen er een artikel met de titel 'Vreselijke pech voor Celien'. Ik had gewoon een platte band. Mensen reageerden: 'Waarom wil ze zoveel aandacht?' En dat raakt me”, zegt Celien in Het Laatste Nieuws.

Bekend zijn, het heeft zo zijn voor en nadelen. Zo krijgt Celien natuurlijk meer de kans op samenwerkingen en een BV-korting af en toe.

“Ik heb samenwerkingen met bedrijven via sociale media. Als ik iets online bestel, krijg ik een percentje of een kortingscode voor mijn volgers. Op Turnhout Kermis krijg ik bij 'de kamelenrace' soms een extra beurt. Dat streelt het ego.”

Bio van Celien Hermans

Meer Over:

Celien Hermans