.
Celine Van Ouytsel en Andreas
woensdag 19 oktober 2022

Celine Van Ouytsel dumpt vriend na keihard bedrog

​​​​​​​“Hij had duidelijk een andere agenda”

Gewezen Miss België Celine Van Ouytsel is sinds kort weer vrijgezel. De Herentalse heeft gebroken met de man van haar leven. Celine vertelt in Het Laatste Nieuws dat zij door hem bedrogen werd.

Celine Van Ouytsel en Andreas, het leek een droomkoppel te zijn. Eén van de mooiste Miss België ever samen met een tandarts die er ook best mocht zijn. De twee woonden al geruime tijd samen en doorstonden enkele relatietests. Maar het is over en uit.

Celine leek de gelukkigste vrouw ter wereld, maar recent is er een bom gebarsten, lezen we in Het Laatste Nieuws. “Ik vind het vreselijk dat ik zijn bedrog niet eerder gezien heb”, reageert een teleurgestelde Celine Van Ouytsel.

Details vertelt zij niet wegens te pijnlijk, maar we kunnen er ons wel iets bij voorstellen. Een vrouw verlaat haar vriend niet zomaar. “Toen ik zei dat Andreas de man van mijn leven was, méénde ik dat. Maar hij had duidelijk een andere agenda. Het is pijnlijk om vast te stellen dat je relatie gebaseerd is op een leugen. Maar deze schijnvertoning verderzetten? No way”, reageert Celine Van Ouytsel in de krant.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel