.
Celine Van Ouytsel
zaterdag 28 oktober 2023

Celine Van Ouytsel: “Ik was daar wel verrast over”

Ze werd verbannen

Celine Van Ouytsel werd jammer genoeg tijdens één van de recente afleveringen van ‘De Verraders’ naar huis gestuurd. Hendrik Vos was ervan overtuigd dat zij één van de verraders was en nam heel het team mee in zijn theorie.

Helaas voor hem was Celine één van de bondgenoten en dat liet een diepe indruk na bij Hendrik. Celine vond de opnames van het programma heel leuk en ondanks alles blikt ze met een goed gevoel terug op alles.

“Ik was wel verrast dat ik verbannen werd. Omdat ik totaal niet wist waarom de pijlen plots op mij gericht waren. Maar dat kwam dus vooral door Hendrik. Ik voelde 's morgens al wel dat het m'n laatste dag zou worden in het kasteel. En dat werd gaandeweg nóg duidelijker. Steeds minder mensen begonnen met mij te praten. Toen besefte ik dat ik de zondebok zou zijn. Met dank aan Hendrik...”, vertelt ze aan Tv Familie.

Waarom Hendrik net zijn pijlen op Celine heeft gericht, dat is veel mensen nog altijd niet duidelijk. En ook de gewezen Miss snapt er nog altijd niks van.

“Hij had weinig of geen aanknopingspunten. Dat vond ik best frustrerend. In zijn ogen had ik voor verwarring gezorgd. Maar een deftige uitleg is er nooit gekomen. Ik heb hem zelfs nog gewaarschuwd dat hij zich belachelijk zou maken. En zo geschiedde. Al voelde ik me wel gevleid dat Hendrik in mij een geniale verrader zag.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel