.
Celine Van Ouytsel en Andreas
dinsdag 23 april 2024

Celine Van Ouytsel terug samen met Andreas

"Dat heb ik tot nu toe nergens openbaar gemaakt"

Gewezen Miss België Celine Van Ouytsel straalt de laatste tijd weer wat harder, zij is niet langer vrijgezel. In Humo onthult Van Ouytsel - zonder er veel woorden aan vuil te maken - dat zij terug samen is met de man die haar eerder bedroog waarna hun relatie op de klippen liep.

"Ik heb een relatie", lacht Celine Van Ouytsel. "Mijn huidige vriend heb ik leren kennen op een kerstfeestje van mijn nicht, louter per toeval. Gelukkig maar, want van een officiële date krijg ik alleen maar stress. 'Wat verwachten ze nu van mij?' zit ik me dan af te vragen. De prestatiedruk", vertelt zij in het weekblad.

Heeft zij het nu over Andreas? Ja hoor, Celine Van Ouytsel bevestigt het nieuws wanneer het over het bedrog in haar vorige relatie gaat. "Hij is de jongen met wie ik nu nog steeds samen ben. Dat heb ik tot nu toe nergens openbaar gemaakt. We zijn opnieuw naar elkaar toe gegroeid. Wat er vroeger is gebeurd, dat is water under the bridge, dus daar zou ik het liever niet over hebben", klinkt het verder.

Celine en Andreas zijn dus terug samen, sinds wanneer dat is, dat is niet duidelijk. Op zich doet het er ook niet toe, we zijn blij dat Celine weer van straat is en dat zij gelukkig is in de liefde.

Bio van Celine Van Ouytsel

Meer Over:

Celine Van Ouytsel