.
Charlotte Vandermeersch en Felix van Groeningen
dinsdag 5 juli 2022

Charlotte Vandermeersch: “Nick Cave gaf me een zoen op de wang”

Maar haar favoriete onenightstand is iemand anders

Charlotte Vandermeersch legde uit aan Humo hoe ze tot het opperste lichamelijke genot te brengen is. “Door een goeie massage, het liefst aan alle uiteinden. Voeten, handen en het hoofd”, vertelt ze. Maar dat is uiteraard niet het enige. “Mijn hoofd staat niet altijd naar seks, maar als je openstaat voor genot, wordt het sowieso leuk”, voegt ze er nog aan toe.

Nick Cave is dan wel haar idool, een onenightstand met hem wil ze niet. “Hij gaf me ooit eens na een optreden een kus op de wang. Dat volstond”, vertelt ze.

“Als ik dan toch iemand moet kiezen voor een onenightstand dan kies ik voor een vrouw, om het eens spannend te maken. Léa Seydoux”, gaat ze verder.

“Ik vind haar zo een sensuele vrouw. Ik heb haar ooit eens samen met Felix, mijn man, ontmoet in Hollywood. Volgens Felix leek ik op haar op vlak van lichaam. Ik vond dat de max”, klinkt het bij Charlotte.

“Als Léa ervoor openstaat zou ik die onenightstand willen delen met Felix. Ik zou haar eens moeten bellen om het te vragen”, voegt ze eraan toe in Humo.

Bio van Charlotte Vandermeersch

Bio van Nick Cave

Meer Over:

Nick Cave