.
Chayenne van Aarle
woensdag 22 februari 2023

Chayenne Van Aarle: “Jammer van al die roddels”

Ze is geen Miss België meer

Weet u nog hoe onze Miss België 2022 heet? Het is Chayenne Van Aarle. In tegenstelling tot andere Miss Belgiës kwam Chayenne iets minder in de media en herinnert niet iedereen haar naam nog. Maar toch blikt Chayenne met een goed gevoel terug op het voorbije miss-jaar.

“Jammer van die roddels in het begin. Toen werd er gezegd dat mijn vader de verkiezing zou hebben omgekocht. Het is wel al acht jaar geleden, maar ik heb inderdaad in een kasteel gewoond. Eens dat begon rond te gaan, werd ik voor iedereen de rijkeluisdochter die haar papa voor het kroontje liet betalen”, zucht Chayenne in Dag Allemaal.

Maar dat was niet de enige commentaar die de miss kreeg te verduren. Zo werd ook vaak gezegd dat ze er al heel wat bezoekjes aan de plastische chirurg had opzitten.

“Dat was hard en erg pijnlijk. Toen ze zo door het slijk werd gehaald, had de organisatie er meer moeten zijn voor haar”, zegt haar vriend Nicolas.

Maar ondanks die negatieve elementen wil Chayenne het toch allemaal graag positief afsluiten. “Mijn kroontje heeft me hoe dan ook veel goede zaken opgeleverd. Ik heb een groot netwerk uitgebouwd, ik heb ontdekt dat ik wel goed kan zingen en het allerbelangrijkste: ik heb de man van mijn leven ontmoet.”

Bio van Chayenne Van Aarle