.
News Image

Chris Van Tongelen dood verklaard

Maar hij is levend en wel!


De dood van Bart Van den Bossche in Familie krijgt nog een staartje. Dag op dag twee weken geleden konden we in Familie zien hoe Bart Van den Bossche – een rol voor Chris Van Tongelen –op weg naar een congres met zijn wagen tegen een boom knalde en er niet in slaagde om uit het brandende wrak te ontsnappen. Hij overleed ter plaatse. De plotse dood van Bart Van den Bossche betekende ook meteen het afscheid van acteur Chris Van Tongelen, die 14 jaar lang gestalte gaf aan het personage.

En die dood zorgt nu voor verwarring.



Zo zijn er blijkbaar mensen die denken dat Chris Van Tongelen overleden is. Wat?! Er zijn blijkbaar mensen die fictie en realiteit door elkaar halen. Het was de website Clint.be die donderdag uitpakte met het nieuws dat de beheerder van de Facebookpagina Rip Bart Van den Bossche volgende statusupdate deed: Beste mensen , Bart van de Bossche aka Chris Van Tongelen is in de serie gestorven maar niet in het echt hij is gezond en wel In Amerika ' aangezien ik de vraag veel krijg of hij echt dood is.



Chris Van Tongelen reageert in Het Nieuwsblad van vrijdag verbaasd op dat nieuws. De acteur wist dat de mensen enorm meeleven met een personage maar dat het zo diep zat, dat wist Chris niet.

Chris kreeg de afgelopen weken meermaals een grap te horen over zijn dood. Nu ja, over die van zijn personage Bart Van den Bossche. Grapjes als Jij ziet er goed uit voor een dode zijn schering en inslag. Maar Chris stelt het prima. De 47-jarige zanger telt de dagen af dat zijn vrouw en kinderen vanuit Los Angeles naar ons land over vliegen. Zij zijn namelijk net de reden waarom Chris met Familie gestopt is. Nu hij niet langer meer Bart Van den Bossche is, heeft Chris een pak vrije tijd gekregen. Een groot deel van die vrije tijd wil Chris in Los Angeles doorbrengen, bij zijn vrouw en kinderen dus. aar dat zal niet voor meteen zijn want De Romeo's hebben een superdrukke agenda. Tussen nu en eind september staan er 43 optredens van De Romeo's in hun digitale agenda die we op de website terugvinden. De kans is echter groot dat het er nog meer zijn want De Romeo's zijn gegeerde mannen. Niet alleen bij hun eigen vrouwen maar ook bij de organisatoren. De Romeo's in huis halen betekent ambiance en heel veel volk.


Bio van Chris Van Tongelen

Meer Over:

Chris Van Tongelen

Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Familie Ian Thomas