.
Christoff
maandag 14 oktober 2024

Christoff: “Dat zegt meer over hen dan over mij” 

Maar het kan pijn doen 

Dat er negatieve zaken op sociale media verschijnen over onze bekende medemensen, het is helaas geen uitzondering meer. Maar sommige uitspraken kwetsen Christoff toch net een tikkeltje meer dan anderen. Net zoals de uitspraak van ene Linda na zijn optreden van de paus, waar ze de zanger een ‘uitgekotste homo’ noemde.

“Zo'n uitspraak zegt meer over die mensen dan over mij, maar ik weet hoeveel pijn het mijn moeder doet om zulke dingen te lezen over haar kind... Dat ze mijn mama daarmee raakte, dát vind ik erg. Ik vond mama's reactie heel mooi, ze schreef dat ze hoopte dat die mevrouw het nooit in haar familie zou tegenkomen als ze dan toch zo gekant was tegen homoseksualiteit”, zegt Christoff in Dag Allemaal.

Niet alleen Christoff en zijn mama reageerden op het bericht, ook de vele fans lieten meteen van zich horen. Linda probeerde haar reactie nog te redden, maar het schip was al gezonken.

Zo zou ze bedoeld hebben dat de kerk homo’s uitkotst en daarom niet begreep dat net Christoff voor de kerk mocht optreden. Uitleg waarin Christoff achteraf niet meer geïnteresseerd was. “Van mensen uit haar vriendenkring zijn er excuses gekomen, niet van de persoon zelf. Ze heeft gewoon al haar foto's van Facebook gehaald.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff