.
Christoff
dinsdag 30 mei 2023

Christoff: “Die beginperiode was een hel” 

Hij werd vaak gepest 

Het begin van de carrière van Christoff was niet alleen een erg mooie tijd, het was ook het begin van een erg moeilijke periode. Zo werd Christoff heel erg gepest omwille van zijn bekendheid en zijn mogelijkse geaardheid. Want heel wat jaren geleden werd showbizz gelinkt aan homoseksualiteit.

“Eigenlijk was mijn beginperiode de hel. Het was als kind heel zwaar. Elke beweging die ik deed was gecontroleerd, uit schrik dat ze zouden denken dat ik op jongens viel. Aan de ene kant word je opgehemeld door je publiek, aan de andere kant word je vernederd door leraars en leerlingen”, zucht Christoff in De Morgen.

Christoff geeft aan iedereen die gepest wordt de tip om de pesters een halve seconde voor te zijn. Een tip die hij op zijn beurt dan weer kreeg van Margriet Hermans.

“Probeer wat aan zelfspot te doen, zodat ze denken dat ze jou niet kunnen raken. ‘Sorry hé, gasten, maar bij mij zit er een défaut aan.’ Ook al doet dat in het begin wel pijn om met jezelf te lachen. In zekere zin is dat jezelf verloochenen.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff