.
Christoff
vrijdag 8 december 2023

Christoff: “Het hoort er nu eenmaal bij”

Hij is meer zijn eigen baas

Toen Christoff en Ritchie uit elkaar gingen, was dat een zware klap voor Christoff om te verwerken. Na de breuk zat hij dan ook heel diep en heeft hij het heel moeilijk gehad om die te verwerken. Gelukkig was er zijn petekindje Lisa-Marie die hem door het diepe dal trok.

“Zij heeft me letterlijk naar buiten gesleurd. Haar glimlach is het enige dat mij het licht liet blijven zien, en daar ben ik zo dankbaar om, vertelt de zanger hoe hij uit de put kroop. Geen professionele hulp, maar steun uit zijn dichte kring als redding. Met mijn beste vriendin, een harde zakenvrouw, ben ik beginnen praten om stapje voor stapje mijn leven weer op te bouwen. Haar raad en de warmte van mijn familie waren helend”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Sinds een tijdje werken Christoff en zijn zus Lindsay ook samen en doet zij nu het management van haar broer. En dat gaat heel goed.

“Ook al sta ik nu soms op het podium en denk ik nog van 'shit, die betaling moet ik nog doen en die mail moet de deur uit'. Maar dat hoort erbij als je van zanger naar platenbaas gaat, legt hij uit. Alles wat ik nu doe, passeert langs mij. Ik heb voor het eerst in zeven jaar een album uitgebracht, omdat ík dat wou en niet vanuit de druk van iemand anders of een platenfirma.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff