.
Christoff
woensdag 24 juli 2024

Christoff: “Hoe meer we lachten, hoe kwader hij werd”

Het was geen succes

Als kind hebben we ongetwijfeld vaak mooie reizen mogen maken met onze familie. Soms naar het buitenland, soms gewoon in eigen land. We hebben er herinneringen gemaakt die we ons leven lang blijven koesteren.

Zanger Christoff herinnert zich nog heel goed de gezinsvakantie die ze gemaakt hebben wanneer ze naar Italië gingen. Ze trokken nooit vaak naar het buitenland omdat zijn vader een zelfstandige bouwondernemer was.

Christoff was uiteindelijk dertien toen ze naar Italië gingen en hoe hij en zijn zus Lindsay daar graag op en tandem wilden rijden met hun ouders.

Ze hadden dat gezien bij enkele toeristen en wilden dat ook graag proberen. Maar dat verliep niet helemaal zoals ze hadden gehoopt.

“Papa zat vooraan, Lindsay en ik in het midden en mama achteraan, maar we kwamen geen meter vooruit. Mama kreeg de slappe lach, en Lindsay en ik waren het snel beu, zodat papa besliste om de fiets gewoon terug te brengen. Om terug te draaien, moest mama het verkeer tegenhouden, want die fiets was zo groot dat we hem niet zomaar konden omdraaien. Dat was een grappig zicht, en hoe harder wij moesten lachen, hoe kwader papa werd”, lacht Christoff in Dag Allemaal.

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff