.
Christoff
dinsdag 28 november 2023

Christoff: “Ik had dit vorig jaar nooit gedurfd”

En kijk nu

Het was groot nieuws toen Christoff een concert in de Lotto Arena mocht aankondigen. De zanger is blij dat hij nog steeds kan optreden, want het heeft er slecht uitgezien voor de zanger.

De zanger heeft heel diep gezeten na de breuk met Ritchie en dat had een grote impact op zijn privéleven, maar zeker op zijn professioneel leven.

Toch staat hij dit jaar dertig jaar op de planken en wilde hij dat natuurlijk vieren. En dat doet hij nu met Christoff 3.0 XXL in de Lotto Arena.

“Ik heb altijd de boot wat afgehouden, want ga ik die grote zaal in m'n eentje wel kunnen vullen? Zevenduizend tickets: da's niet min, hé, klinkt het met zweetdruppels op zijn voorhoofd. Maar er komen 24 uitverkochte kerstconcerten aan in december — goed voor vijftienduizend fans — en de uitverkochte Turaconcerten zijn net afgerond... Will heeft me zo vaak bedankt. 'Niemand had dit zo goed kunnen doen als jij', sprak hij.

Christoff is fier op zichzelf en terecht. Een jaar geleden had hij dit waarschijnlijk nooit gedurfd. “Mijn zelfvertrouwen kreeg een fameuze deuk. Hij zegt het met zijn typerende en immer stralende glimlach. Maar eentje waar een jaar geleden haast niks van overeind bleef.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff