.
Christoff
maandag 22 juli 2024

Christoff: “Ik had toen al een voorliefde hiervoor”

En plots verdiende hij er geld door

Terwijl veel artiesten amper weten aan het begin van hun carrière welke richting ze uit willen, weet Lucca van Damme het net al heel goed. Hij mocht samenwerken met Christoff voor de nieuwe single van de schlagerzanger.

Christoff vindt het fantastisch dat iemand zo jong al weet welke richting hij precies wil uitgaan. En hij geeft dan ook alle steun aan Lucca

“Op mijn vijftiende nam ik deel aan het VTM-programma 'De Soundmixshow' met het nummer 'Voor jou' van Luc Steeno. Het voelde als een roeping en ik had toen ook al een voorliefde voor zingen in het Nederlands. Wat ik natuurlijk niet wist, was dat ik er dertig jaar later nog steeds mijn brood mee zou verdienen”, zegt Christoff in Primo.

Als je jong bent, voel je volgens Christoff waar je hart een vreugdesprongetje van maakt. En laat net dat de richting zijn die je moet uitgaan.

“Ik denk dat dit bij Lucca ook het geval is. Hij is én dj én producer. Ik ben dan wel een zanger, maar ik kan zelf géén muziek maken. Wanneer je beide kunt, sta je natuurlijk nog sterker in je schoenen.”