.
Christoff
maandag 1 januari 2024

Christoff: “Je voelde toen een serieuze knaldrang”

Dat is niet abnormaal

Christoff heeft het al meermaals verteld, maar hij is dol op zijn petekindje Lisa-Marie. Het dochtertje van zijn zus Lindsay is het allerbelangrijkste in zijn leven en voor haar gaat hij door het vuur. Het is ook mede dankzij haar dat hij vaker thuis is dan vroeger.

“Ik wil haar zien opgroeien, want daar ga ik maar één keer in mijn leven de kans toe krijgen. Vandaar dat ik veel tijd met Lisa-Marie wil doorbrengen. We horen elkaar alle dagen en zien mekaar minstens vier keer per week. Onlangs zei ze in Disneyland Paris tegen mij: 'Pépé Tof, ik ben zo trots dat jij mijn peter bent.' Mijn hart smolt, dat zijn dingen die je niet kan kopen. Lisa-Marie is op dit moment mijn grote liefde. En die liefde is onvoorwaardelijk. Ooit wil ik een nummer voor haar schrijven, maar wel pas als ze oud genoeg is om het echt te beseffen”, glundert Christoff in Story.

Ook tijdens corona was Lisa-Marie een grote steun voor Christoff om die moeilijke periode vol te houden. Ook hij zat nodeloos thuis omdat er niet mocht opgetreden worden.

“Na corona voelde je bij iedereen een serieuze knaldrang, we hadden allemaal zin om te feesten. Zelf ben ik niet zo'n plakker op feestjes. Op een bepaald moment heb ik het gehad en wil ik gewoon naar huis. Bovendien kan ik meer genieten van een feestje dat in de namiddag begint, want dan heb ik er naar mijn gevoel meer uitgehaald. Zeker met mijn drukke agenda.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff