.
Christoff De Bolle
zaterdag 27 mei 2023

Christoff: “Ze had een pak geld kwijt kunnen zijn”

Hij is het beu

Hopelijk bent u nog niet in een fake-advertentie gestapt en kan u de echte reclame van de oplichtersreclame onderscheiden. Maar hopelijk hebt u zich ook nog niet laten vangen aan één van de vele fake-accounts die worden aangemaakt van onze bekende medemens.

Zowat iedere week duiken er tientallen valse accounts op die contact opnemen met ‘fans’ van de artiest in kwestie. Zo moet zanger Christoff elke week lijdzaam toezien hoe er elke week valse accounts contact opnemen met zijn fans om hen geld te proberen ontfutselen.

“Ze gebruiken mij dus om mijn fans geld af te troggelen”, begint Christoff in Dag Allemaal. “Om dat te bereiken maken ze de mensen van alles wijs. Zo vroeg een dame mij onlangs na een concert wat ik vond van de jurk die ze aanhad.”

Christoff viel uit de lucht waarover het gesprek ging en al heel snel werd duidelijk dat de dame in kwestie niet met de echte Christoff had gechat maar met iemand anders.

“Dat is een heel eng gevoel. Op het einde van het gesprek vroeg die persoon om 10.000 euro van haar te lenen, via bitcoins. De vrouw heeft gelukkig niet betaald, maar ze had wel een pak geld kunnen kwijt zijn.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff