.
Nick Laenen en Christophe Ramont uit Blind Getrouwd
vrijdag 14 oktober 2022

Christophe uit Blind Getrouwd: tweede keer ontslag

Wat is daar aan de hand?

Afgelopen winter gaf Christophe Ramont uit Blind Getrouwd zijn ontslag. Christophe, die voor de stad Gent werkte, ging een nieuwe uitdaging aan. Christophe ging als SDG-coach aan de slag bij een consultancy bedrijf. Maar wat blijkt nu? Christophe is er ondertussen mee gestopt. Het lag hem niet echt, dat laat hij via Instagram weten.

"Na enkele leerrijke maanden heb ik vandaag de deur van consultancy achter mij toegetrokken. Geen slaande deuren, we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. De afgelopen maanden moest ik jammer genoeg tot het besef komen dat het werk dat op mij lag te wachten mij niet meer/voldoende motiveerde. En dan wordt het plots een opdracht... En dus nam ik de moeilijke beslissing om mijn ontslag in te dienen", schrijft Christophe.

Christophe werkte amper een half jaar voor het bedrijf. Zo snel al opstappen, daar zullen heel wat mensen zich wellicht vragen bij stellen, en dat beseft Christophe maar al te goed. Om de roddels voor de zijn, neemt hij het heft in eigen handen.
"Voelt het een beetje als een #fail om na een paar maanden de job te verlaten? Toch wel. Was blijven hangen dan een betere oplossing geweest? Absoluut niet. Dus ben ik heel blij dat ik de stap gezet heb. Met dank aan de werkgever voor de geboden kansen en met warme knuffels aan de collega's waar ik mocht mee samenwerken de afgelopen maanden! ❤️", besluit Christophe.

Wel Christophe, niets dan respect voor jouw beslissing. Het leven is aan de durvers!

Bio van Christophe Ramont