.
Cilou Annys
zaterdag 2 september 2023

Cilou Anys: “Ik kan daar wakker van liggen” 

Ze vindt het vreselijk 

Als mama of papa hoop je natuurlijk op het allerbeste voor je kinderen. Je hoopt dat ze zelf nooit gaan pesten, maar ook dat ze nooit gepest zullen worden. Dat geld ook voor ex-Miss België Cilou Anys.

Bij Cilou zijn de filmpjes van de gepeste tiener uit Zelzate heel hard binnengekomen. Het heeft haar niet onberoerd gelaten en snapt als er een golf van verontwaardiging door Vlaanderen ging.

“Ik kan daar echt van wakker liggen. In wat voor wereld leven we, zeg! Het is toch niet meer normaal hoe meedogenloos sommige jongeren zijn. Ik kan me niet herinneren dat zulke afschuwelijke dingen vroeger gebeurden”, vertelt ze aan Tv Familie.

Cilou is vooral benieuwd naar de reden van dat vreselijke pesten. Ze vindt ook dat de ouders van de pesters hier voor een deel schuld aan hebben.

“Het is hun taak om hun kinderen respect en verdraagzaamheid bij te brengen. Ik vind mezelf een strenge mama. Streng maar rechtvaardig. En als uitbaatster van een winkel in babybenodigdheden geef ik mijn klanten ook geregeld mee dat de opvoeding start op dag één. Zelfs een pasgeboren baby moet al opgevoed worden.”

Bio van Cilou Annys

Meer Over:

Cilou Annys