.
Cilou Annys
zaterdag 9 september 2023

Cilou Anys: “Je moet hen er bewust van maken” 

Het begint bij de opvoeding 

Wat er in Zelzate is gebeurd met de gepeste tiener, het is de ergste nachtmerrie van iedere ouder. De beelden die rondgingen op het internet waren afschuwelijk om te zien. Het was als een steek door het hart van iedere ouder.

Volgens gewezen Miss België Cilou Anys begint er veel bij de opvoeding van het kind. En dat start vanaf het moment dat ze baby zijn.

“Ik durf mijn kinderen best op hun plaats te zetten als dat nodig is. Maar dan leg ik ook uit waarom ik dat doe. Goeie communicatie is zo belangrijk. En ik zie nu al dat mijn dochter Liya heel meevoelend is met andere mensen. Ze kan ook niet tegen onrechtvaardigheid”, zegt Cilou in Tv Familie.

De dochter van Cilou durft tegen onrechtvaardigheid in te gaan, en dat ondanks dat ze nog maar 7 jaar is. Cilou ziet het dan als haar taak om te zeggen hoe ze op een zogezegd onrechtvaardige situatie moet reageren.

“Het gaat er dus om je kinderen er bewust van te maken dat het niet oké is om andere mensen pijn te doen, op eender welke manier. Naast de vele campagnes rond pesten lijkt het mij nodig om een echt debat op gang te brengen. De rotte appels moeten er gewoon uit.”

Bio van Cilou Annys

Meer Over:

Cilou Annys