.
Clouseau
dinsdag 12 maart 2024

Clouseau voegt extra Sportpaleisdatum toe

En daar blijft het wellicht niet bij.

Het blijft hard gaan voor de broers Wauters in dit feestjaar grand cru. Zo blijft de vraag naar tickets voor hun Clouseau40-tour in het Sportpaleis gigantisch groot, en dus voegen Koen en Kris een extra show toe aan het imposante lijstje van maar liefst 12 (!) uitverkochte Sportpaleisdata. De ticketverkoop voor de extra show op zondag 19 januari 2025 start op donderdag 14 maart om 10u via greenhousetalent.com.

Clouseau bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar en dat wordt goed gevierd door de gebroeders Wauters. Met 12 (!) uitverkochte Sportpaleisdata in België en een razendsnel uitverkochte clubtour in Nederland bewijst Clouseau anno 2024 onverminderd populair te zijn. De apotheose van hun druk feestjaar komt er dus in het Sportpaleis waar ze nu maar liefst dertien keer zullen spelen: op 20, 21, 23, 27, 28, 30 december 2024 en 3, 4, 9, 10, 17, 18 én 19 januari 2025.

Honderdduizenden mensen kochten ooit een ticket om de broers Wauters én hun meesterlijke begeleidingsband aan het werk te zien. Iedereen die ooit een Clouseau-concert in ’t Sportpaleis heeft meegemaakt, weet dat hen een stevig feestje te wachten staat. Meer dan twee uur topentertainment met een karrenvracht aan hits en evergreens. Dat zal deze keer net zo zijn maar met dat tikkeltje confetti meer. Het wordt een bijzondere en emotionele avond, met veel dansen, hits en passie, kortom, onvergetelijk.

Clouseau hoeft geen introductie. De band van Koen en Kris Wauters is al decennia onverminderd populair en is in tussentijd uitgegroeid tot vaderlands muzikaal erfgoed. Hun oeuvre omvat meerdere ijkpunten van de Nederlandstalige popmuziek die zelfs onze taal hebben beïnvloed - van 'Hoeders van de wet’ via 'Het zit vanbinnen’ tot de unieke uitspraak van 'Nobelprijs’.

Tickets voor de extra show in het Sportpaleis op zondag 19 januari 2025 gaan in verkoop op donderdag 14 maart om 10u via greenhousetalent.com. Wil je er zeker bij zijn? Stip 10u dan alvast in je agenda aan! Voor de fans die donderdag naast tickets zouden grijpen, raden we aan zich aan te melden op de wachtlijst van zodra die beschikbaar is.

Bio van Clouseau

Meer Over:

Clouseau