.
Dina Tersago
woensdag 22 februari 2023

Combinatie van gezin met ‘Boer zkt Vrouw’ is niet evident voor Dina Tersago

“Ik besefte dat ik het anders moest aanpakken”

Het vijftiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ gaat binnenkort van start en Dina Tersago staat ondertussen na al die jaren nog steeds in haar ‘botten’ klaar om de kandidaten te helpen bij de zoektocht naar de liefde van hun leven.

Een job die vaak niet zo makkelijk te combineren is met een gezin en opgroeiende kinderen want zij moet steeds bereikbaar zijn als er weer eens iets onverwachts gebeurt op de boerderijen.

“Het gebeurt soms dat ik op een vrije dag ’s morgens een telefoontje krijg van de ploeg: ‘Dina, je moet nu echt naar hier komen.’”, vertelt Dina aan Story.

Vaak zorgt die onregelmatigheid ook voor gevolgen voor haar kinderen. “Ik probeer dat op te lossen door na enkele zware dagen toch een aantal dagen gewoon thuis te zijn”, onthult Dina Tersago.

“Alleen in de zomervakantie is dat niet makkelijk. Er is zelfs een jaar geweest dat Isak en Thor van het ene kampje naar het andere gingen. Op een bepaald moment zeiden ze: ‘Mama, we willen ook graag eens thuis zijn.’ Toen bese­fte ik wel dat ik het anders moest aanpakken”, bekent Dina aan Story.

Bio van Dina Tersago