.
Conner Rousseau
zondag 22 augustus 2021

Conner Rousseau: “Hij zit op een ander niveau dan ik”

Wie is de grootste 'Kampioenen'-kenner?

Sinds kort is op Eén nog maar eens een herhaling van ‘FC De Kampioenen’ gestart. Ditmaal vanaf het prille begin. En daar zijn heel wat mensen blij om, ook Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Hij is een fan van het prille begin en kan maar niet genoeg krijgen van de beroemde voetbalploeg.

“Ik vind het net tof om de afleveringen beter leren kennen. Ik zit in een WhatsApp-groepje samen met onder andere Niels Destadsbader en Guga Baùl. We wisselen weetjes uit en stellen elkaar veel quizvragen. Ik weet veel over de reeks, maar iemand als Tibau Nys (zoon van Sven Nys) zit toch nog op een ander niveau”, vertelt Conner in Humo.

Conner gebruikt de afleveringen van ‘FC De Kampioenen’ om te kunnen vluchten na een drukke werkdag. “Tijdens 'FC De Kampioenen' kan ik mijn verstand op nul zetten”. Toch was Conner geen fan van het prille begin. “Ik behoorde tot de andere helft die de reeks marginaal, slecht geacteerd en voorspelbaar vindt. Tot ik op kot zat met een grote fan die er steevast zijn katers mee verwerkte. En ik keek met steeds meer plezier mee”, aldus Conner.

Download onze app voor Android of iOS