.
Conner Rousseau
maandag 19 september 2022

Conner Rousseau verbaasd: “Het is te zot om los te lopen”

Hij krijgt de gekste roddels te horen

Sinds ‘The Masked Singer’ heeft Conner Rousseau er ongetwijfeld een aantal bekende vrienden bij, waaronder mede-finalisten Camille en Loredana. Maar ook met Klaasje Meijer komt hij goed overeen.

Enkele weken geleden gingen ze ook samen gaan eten en deelden daarvan enkele kiekjes op sociale media. “Maar er zijn toen ook foto’s in een krant verschenen, genomen van door het raam. En dat heeft de geruchtenmolen weer in gang gestoken”, zucht Conner in Tv Familie.

Conner is zelf altijd heel actief op social media, maar staat er soms toch eens bij stil dat het allemaal zoveel makkelijker was geweest in een tijdperk waar er nog geen smartphones waren. Dan zouden er ook geen beelden kunnen gemaakt worden wanneer 2 bekende mensen gewoon met elkaar op restaurant zouden gaan.

“Er zijn genoeg dames en heren politici die tafelen met bekende mensen. Maar daar wordt precies nooit over geschreven. Of toch niet op die manier. Ik wil het niet louter op sociale media steken, want voor mij zijn dat platformen waar ik iedereen kan laten kennismaken met mijn gedachtengoed.”

Maar voorlopig kan Conner er niet onderuit dat de meeste bizarre verhalen over hem de ronde doen. “Ik heb zo eens gehoord dat ik een huis had kregen in ruil voor iemand een gunst te verlenen. Niet waar, natuurlijk. De meeste roddels over mij zijn te zot om los te lopen.”

Bio van Conner Rousseau

Meer Over:

Conner Rousseau