.
Cyra Gwynth in Familie
vrijdag 4 oktober 2024

Cyra Gwynth: “Ze vinden dat ik een dubbelleven heb” 

 Ze acteert en zingt 

Mocht Cyra Gwynth ooit moeten kiezen tussen zingen en acteren, dan is de kans groot dat ze toch voor zingen kiest. Dat blijft haar grootste passie en zal altijd zo blijven.

In 2014 nam ze al een keertje deel aan ‘The Voice van Vlaanderen’ en ondertussen heeft ze al verschillende singles uitgebracht. Ze mocht zelfs optreden in haar thuisland, de Filipijnen.

“Als m'n 'Familie'-collega's video's van mij zien, zeggen ze lachend dat ik een dubbelleven leid. Wat voor mij ook zo aanvoelt. Op de set ben ik de 'Vlaamse Yoko', maar zodra ik met mijn muziek bezig ben, komt mijn internationale kantje naar boven”, lacht ze in Dag Allemaal.

Cyra verblijft vaak in de Filipijnen voor haar muziek en dat komt vooral omdat Engelstalige r&b daar een breder publiek aanspreekt dan hier in België.

“Ik hoop binnenkort bij een groot Filipijns label te kunnen tekenen. 'Muziek kan je overal maken. Maar ik ben heel graag ginder. 't Voelt als thuiskomen. Hier heb ik ook wel een thuis, maar de Filipijnen voelen specialer aan, omdat mijn familie daar woont.”

Bio van Cyra Gwynth

Meer Over:

Cyra Gwynth