.
Lauren Versnick
maandag 3 april 2023

Daar heeft Lauren Versnick (geen) spijt van

Waarschijnlijk niet altijd de beste keuzes

Lauren Versnick baant zich een weg in de wondere wereld van acteren. Haar allereerste hoofdrol heeft ze ondertussen vast, in ‘Déja vu’, als Eva, een celliste en het lief van Halim. Hij keert terug in de tijd om nog te redden wat er te redden valt nadat hij zijn liefde verloor door al te blind zijn droom na te jagen.

“Dat was heel fijn om te spelen als actrice. Eva is een personage met veel vlees aan, heel leuk om mijn tanden in te zetten”, vertelt Lauren aan Het Nieuwsblad.

Zelf heeft ze niet meteen de behoefte om te gaan tijdreizen. “Er is altijd wel een ander pad dat je kan inslaan. Mijn mama zegt altijd: Alleen de dood is onomkeerbaar”, aldus Lauren.

Ze zou dus echt niets veranderen aan hetgeen dat haar de afgelopen 28 jaar al is overkomen. “Deze Lauren is de optelsom van alles wat geweest is. Ik sta achter elke keuze die ik heb gemaakt. Waren het de beste? Waarschijnlijk niet. Maar het hoort erbij”, onthult Lauren in Het Nieuwsblad.

Ze vindt het onvoorspelbare van het leven iets moois. En al bij al is ze heel blij met alles wat het haar reeds gebracht heeft.

Bio van Lauren Versnick