.
News Image

Daisy Van Cauwenbergh riskeert celstraf

Daisy Van Cauwenbergh en echtgenoot Huub worden duivelskoppel genoemd.
Daisy Van Cauwenbergh was ooit de sympathieke Miss België 1988 die een mooie carrière als presentatrice had uitgebouwd, maar nu sleurt ze zich van rechtszaak naar rechtszaak.

Nog voor de vorige rechtszaak is afgehandeld is Daisy Van Cauwenbergh al opnieuw in beschuldiging gesteld, en de aantijgingen zijn niet min…

Begin van deze eeuw vocht Daisy Van Cauwenbergh tegen overgewicht, maar toen ze in 2007 Mrs. Globe werd leek ze alles weer onder controle te hebben.

Uiteindelijk zou Daisy zelfs verkozen worden tot Mrs. Globe World, maar toen liep het mis…

Daisy Van Cauwenbergh was al enkele jaren getrouwd met de Nederlandse zakenman Huub Fijen en het koppel werd door een onderzoeksrechter ondervraagd in een fraudezaak rond enkele bedrijven van Fijen.

Het koppel ontkende de aantijgingen maar zou toch veroordeeld worden tot een boete van 145.000 euro.

Daisy en Huub gingen in beroep en de zaak is nog hangende. Maar ondertussen werden ze opnieuw gedagvaard… TV Familie zet alles op een rijtje…

Een Thais koppel beticht hen van mensenhandel. Het koppel zou zonder papieren en voor een hongerloon gewerkt hebben voor het koppel.

Daisy wordt een slavendrijfster genoemd, maar volgens TV Familie wacht echtgenoot Huub een veel zwaarder lot…

Huub Fijen zou de Thaise vrouw immers meerdere malen verkracht hebben, aldus haar advocaat in TV Familie.

In hoeverre deze aantijgingen allemaal waarheidsgetrouw zijn is onduidelijk.

Het Thaise koppel is ondertussen uit elkaar. De man is teruggekeerd naar zijn thuisland en de vrouw is naar een ander land getrokken waar ze wel legaal mag verblijven.

TV Familie polste bij een huisvriendin van het koppel en zij ziet in Huub geen verkrachter. Een flirter en een macho wel, maar een verkrachting lijkt niets voor hem, aldus de anonieme vriendin in TV Familie.

Een getuigenis afnemen bij Daisy en Huub zelf is onmogelijk.

Het koppel leeft immers al enkele jaren anoniem in Amerika. Niemand weet waar ze juist wonen en onder welke naam. Want Daisy en Huub zouden hun naam veranderd hebben.

Voor velen een teken dat ze gevlucht zijn, maar aangezien de aantijgingen tien jaar na de feiten gebeuren, kan je moeilijk van een vlucht spreken, aldus de advocaat van het koppel.

Ook Lesley-Ann Poppe reageert in TV Familie. Zij begeleidde Daisy bij haar winst in Mrs. Globe en vindt het spijtig wat haar nu allemaal overkomt.

Ze vindt het erg dat Daisy omschreven wordt als een “slavendrijfster” en een “duivelskoppel”, maar geeft toe dat ze de situatie niet kent en dus niet weet wat ze ervan moet denken.

Lesley-Ann Poppe hoopt alvast dat Daisy ondanks alles gelukkig in de Verenigde Staten.

Ook voor haar beide zoontjes hoopt ze het beste. De advocaat van het koppel wil in TV Familie alvast niet reageren op de privésituatie van zijn cliënten.

Bio van Daisy Van Cauwenbergh