.
Dana Winner
vrijdag 8 december 2023

Dana Winner viert 35 jaar carrière in Lotto Arena

Met haar allergrootste hits!

Over één jaar, op zondag 8 december 2024, zal Dana Winner haar 35-jarige carrière vieren met een groot concert in de Lotto Arena.

Na het inschrijven voor een zangwedstrijd onder aanmoediging van haar volleybalvrienden, ging de bal aan het rollen: in 1989 had Dana Winner met ‘Op het dak van de wereld’ haar eerste hit te pakken, waarna haar muziekcarrière een succesverhaal werd. Sindsdien bekoort de artieste al meer dan drie decennia lang fans over de hele wereld met haar onmiskenbare stem, stond ze al voor talloze uitverkochte arena’s en werkte ze al samen met internationale artiesten als Ronan Keating en Il Divo.

Haar populariteit reikt intussen ver voorbij de grenzen van Vlaanderen en Nederland, strekkend tot Duitsland, Denemarken, Israël, Zuid-Afrika, Brazilië en zelfs Thailand. Haar buitengewone vertolking van 'One Moment In Time' van Whitney Houston werd intussen zelfs al meer dan 220 miljoen keer wereldwijd bekeken.

“In het buitenland heb ik het genoegen gehad om deel te kunnen nemen aan grote tv-programma’s en concerten met een grote muzikale bezetting. De laatste jaren geniet ik volop en ben ik verwonderd van de fans die naar mijn concerten komen uit alle hoeken van de wereld, waaronder China, Canada, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika, en waar ik zelf ook meer en meer gevraagd word en naartoe ga.”

Het jubileumconcert op 8 december 2024 belooft een unieke ervaring te worden waarbij Dana Winner haar fans meeneemt op een reis door haar onvergetelijke carrière: het wordt een avond gevuld met de grootste hits uit haar uitgebreide repertoire en muzikale hernneringen van de afgelopen 35 jaar! Zij die het niet willen missen, kunnen vanaf maandag 11 december om 12u tickets kopen via www.gracialive.be

“In de voorbije 35 jaar is heel de muziekindustrie veranderd en ben ik steeds blijven doorgaan. Van dag 1 zoek ik mensen die mij steunen en mij de vreugde geven in mijn job, en die vind ik nu bij mijn platenfirma CNR, mijn promotor Gracia Live en de menson rondom mij die alles in goede banen laten verlopen. De steun die iedereen mij al die jaren gegeven heeft, is ongelooflijk. Met de mooie muzikale vooruitzichten die ik heb voor volgend jaar, wordt 2024 een jaar vol uitdagingen waar ik ongelooflijk veel zin in heb en heel dankbaar voor ben! ”

Dana Winner is echter nog lang niet aan haar proefstuk toe, want vandaag bracht ze ook haar nieuwste album ‘Turn The Page’ uit, én haar nieuwe single ‘Ik Neem Je Mee’, een vertaling van haar nummer ‘Turn The Page’ uit 2014. Dit album is een verzameling van o.a. eerder uitgebrachte singles en sterke covers. Zo staan onder andere de nummers ‘Miss You Most’, ‘Schilderij’ en ‘Weer Bij Mij’ op de plaat, maar ook de single ‘Never Enough’, een cover van één van de songs uit de populaire film ‘The Greatest Showman’. Daarnaast staan er ook nieuwe nummers op, zoals een sterke cover van ‘A Million Dreams’ van P!nk en een nummer in het Duits: ‘Mein Wort’.

Het belooft alvast een niet te missen avond te worden op zondag 8 december 2024 in de Lotto Arena in Antwerpen! Zij die het niet willen missen, kunnen vanaf maandag 11 december om 12u tickets kopen via www.gracialive.be

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner