.
Dani Klein van Vaya Con Dios
zondag 10 december 2023

Dani Klein: “Ik kon daar niet aan voldoen”

Ze liet hem vaak achter

Het muzikale talent zit in de familie bij Vaya Con Dios zangeres Dani Klein. Niet alleen zij heeft het gemaakt in de muziek, ook haar zoon Simon heeft zijn weg gevonden. Hij is dj en drummer bij Stromae. Dani is een erg trotse moeder.

“Hij speelt ook mee op het nieuwe album. Simon was al geboren toen ik met Vaya Con Dios doorbrak en dat maakte het allemaal nog ingewikkelder. Voor mijn muziek moest ik de hele wereld afreizen, maar ik had daarnaast ook nog een ander leven. Ik heb veel geluk dat mijn ouders heel goed voor hem hebben gezorgd wanneer ik de baan op was. Ze leven nu niet meer, maar ik ben hen daar nog steeds enorm dankbaar voor”, zegt Dani in Story.

Als populaire zangeres bij Vaya Con Dios heeft Klein haar zoon natuurlijk vaak moeten achterlaten. En net zoals heel wat bekende ouders heeft ze daar een groot schuldgevoel over gehad.

“Maar anderzijds wist ik ook dat hij nergens beter kon zijn in mijn afwezigheid. Aan dat patroon van een 'normale' moeder, die er altijd is om voor haar kind te zorgen, kon ik niet voldoen. Daar heb ik vaak opmerkingen over gekregen. Maar dankzij mijn ouders had ik veel minder schuldgevoelens. Zij waren er altijd voor mijn zoon, en uiteindelijk is alles op zijn pootjes terechtgekomen.”

Bio van Dani Klein

Meer Over:

Dani Klein