.
Danielle uit Big Brother
woensdag 27 januari 2021

Daniëlle uit Big Brother durft grootste ergernis niet in groep te gooien

Nochtans klaagt zij er elke dag een uur over.

Wie woensdagnamiddag de livestream van B ig Brother volgde, was getuige van het verhaal dat Daniëlle deed. Zij vertelde tegen Els dat zij het meer dan beu was dat mensen niets negatiefs tijdens de dagelijkse 'biecht' durfen te vertellen. “Waar ik heel moe van kan worden, en dat heb ik ook uitgesproken in de dagboekkamer, is dat conflict-vermijdende gedrag. Iedere avond in de biecht zeg ik ‘ik vind het leuk, ik vind het leuk’, niemand zegt wat die echt denkt of voelt of waar die last van heeft. Ik zat gisterenavond op het puntje van de stoel om te zeggen ‘ik vind het heel irritant dat er constant subgroepjes zijn en als we zo nodig tegen nominaties aanlopen en we zeggen doe niet zo hypocriet. Doe dan een Theo, spreek het gewoon uit. Praat er dan ook over zoals een Theo”, reageerde Daniëlle geëergerd.

Daniëlle stelde in haar gesprek dat mensen bitsig op haar reageren als zij wat negatief is. Els is het daar echter niet volledig mee eens, zij is van mening dat Daniëlle goed in de groep ligt. Maar dat kan Daniëlle niet deren, zij was dan ook van plan om tijdens de biecht van woensdagavond te reageren als de andere bewoners tijdens die biecht alleen maar positief zouden zijn. “Ik heb hier geen zin meer in”, reageerde zij. En wat deed Daniëlle tijdens de bewuste biecht? Zij was zelf positief en haalde niet uit naar haar medebewoners.

Even terug naar de uitspraak van Els waarin zij het over subgroepjes had. Die uitspraak vonden wij best opvallend, want Daniëlle maakt volgens ons zelf deel uit van een subgroep bestaande uit haar, Nathalie, Els en Jowi. Het zal écht geen toeval zijn dat zij, Nathalie en Els op Patrick en Julie stemden. Jowie mocht niet meestemmen.