.
Danni Heylen
donderdag 14 december 2023

Danni Heylen zet haar huis open

Iedereen welkom bij actrice

Danni Heylen van F.C. De Kampioenen woont al dertig jaar in Kieldrecht te midden van de polders van het Waasland. Ze mag dan wel al in de zeventig zijn, toch werd haar huis nog helemaal verbouwd op een wel heel bijzondere manier.

Voor Danni is het hel belangrijk dat ze zo lang mogelijk in haar huis kan blijven wonen. Haar man is architect en dus kwam het idee om het huis zo te verbouwen met het oog op de toekomst. “We worden al een dagje ouder en dan is het plezant om mensen in de buurt te hebben. Frank en ik willen zolang mogelijk in ons huis blijven wonen.”, vertelt ze in ‘Primo’. Omdat ze niet in een rusthuis willen belanden kwamen ze immers op een heel ander idee. “We hebben verschillende appartementen in ons huis gecreëerd, want voor ons tweetjes is het te groot geworden. Die flats verhuren we, onder andere aan een koppeltje dat gevlucht is uit de Gazastrook. We hebben altijd vluchtelingen in huis gehad.”, gaat ze verder.

Op deze manier wonen ze niet volledig alleen en is er toch een vorm van controle. En mochten ze nog slechter te been worden kan een van die appartementen voor iemand van de zorg. “Ik denk dat dat het beroep van de toekomst is: iemand die in de kracht van zijn of haar leven bij een ouder koppel gaat inwonen en voor hen zorgt. Als het ooit zover komt, hebben wij daar zeker de plaats voor.”, laat Danni Heylen nog weten.

Bio van Danni Heylen

Meer Over:

Danni Heylen