.
Karen Damen in aflevering 7212 van Familie
vrijdag 26 mei 2023

Dát heeft Karen Damen nooit tegen haar moeder gezegd

“Zoiets doen wij niet”

Karen Damen komt uit een doodnormaal gezin dat in een gelijkvloers appartement in Mortsel woonde. In het begin werkte haar mama niet maar sinds de scheiding had ze toch een job als poetsvrouw.

Karen was toen 13 jaar en woonde uiteindelijk 23 jaar in het piepkleine appartement. “Ik vond die kleine flat voldoende. Ik woonde er 23 jaar en droom er nog geregeld over”, vertelt Karen aan Gazet van Antwerpen

Karen en haar ouders en zus zijn geen emotionele mensen. “Ik denk dat ik nog nooit tegen mijn moeder vlakaf heb gezegd dat ik haar graag zie, hoewel onze band hecht is”, bekent Karen Damen.

“Maar zoiets zeggen, doen wij niet. Haar enthousiast vastpakken en knuffelen is ook niet aan de orde. Mijn zus is net hetzelfde. Wij weten van elkaar dat we elkaar liefhebben en dat is voldoende”, verneemt Gazet van Antwerpen van de ex-K3 zangeres.

In november vorig jaar overleed haar vader. “Ik had zijn hand vast toen hij overleed, en toch spookt geregeld door mijn hoofd dat ik hem moet bellen of denk ik dat hij de kamer binnenkomt”, vertelt ze emotioneel.

Bio van Karen Damen

Meer Over:

Karen Damen