.
Jill Peeters Frank Duboccage David Dehenauw
zondag 11 september 2022

David Dehenauw: “Ik heb met haar een innige vriendschap”

Hij is daar erg dankbaar voor

Wanneer je bekend bent heb je er ongetwijfeld hard voor moeten werken en heb je heel wat mooie en leuke kansen gekregen. David Dehenauw kreeg de kans om als weerman aan het werk te gaan bij VTM en doet dat tot op vandaag nog steeds.

“Ik ben daar heel dankbaar voor, voor de kans die ik gekregen heb. Maar ik ben ook erg dankbaar voor de mensen die deel uitmaken van mijn leven. Weerman worden heeft op dat vlak mijn wereld erg verruimd”, klinkt het bij David in Het Laatste Nieuws.

David komt vaak in contact met mensen, en dat gebeurt heel vaak via sociale media. Dan moet hij soms een luisterend oor aanbieden.

“Dan zie ik dat sommige mensen het minder goed hebben dan ik. Als ze me contacteren, dan probeer ik te luisteren. Een enkele keer ga ik er ook langs. Vaak schrik ik dan van wat ik hoor. De armoede waar ze mee kampen, de problemen die ze hebben. IK leer daar enorm veel van bij.”

Zo is er één bepaalde vrouw, die hij al zeven jaar kent, met wie hij ondertussen een mooie boodschap heeft opgebouwd. “Ik denk dat ze niet altijd beseft hoe ze daar m’n leven mee heeft veranderd. Ik heb door haar een wereld ontdekt waarvan ik niet wist dat die bestond.”

20 jaar geleden had het David allemaal niet zo geraakt, maar nu wel en daar is de weerman erg dankbaar voor.

Bio van David Dehenauw

Meer Over:

David Dehenauw