.
Ghost Rockers
woensdag 25 september 2024 16:11

De Ghost Rockers komen naar de Studio 100 SingAlong

En er komt een extra show!

Woensdag werd op de Student Kick-off in Gent bekend gemaakt dat de Ghost Rockers naar de Studio 100 SingAlong komen. Ghost Rockers, met Tinne Oltmans, Juan Gerlo, Marie Verhulst, Elindo Avastia en Wout Verstappen, was een populaire reeks die van start ging in 2014. Uiteindelijk werden er vier reeksen gemaakt. De Ghost Rockers stopten ermee in 2019.

Tinne Oltmans: “Toen we in 2019 afscheid namen van onze fans, hadden we niet kunnen dromen dat we 5 jaar later terug samen op een podium zouden staan, en dan nog in het Sportpaleis! Het gaat een feest zijn om onze nummers opnieuw te brengen.”

Dit najaar wordt het Sportpaleis in Antwerpen opnieuw de locatie van een unieke reünie van jeugdidolen. De enige echte “Big & Betsy” zullen voor het eerst na meer dan 20 jaar opnieuw samen optreden, en daar komen nu dus ook de Ghost Rockers bij. Gert Verhulst en James Cooke zijn ook dit jaar ceremoniemeesters. Naast deze special guests, zijn ook vaste waarden Mega Mindy, K3, Piet Piraat, Kabouter Plop en Samson & Marie met zekerheid van de partij. De line-up is hiermee nog niet volledig. Naar meer namen blijft het voorlopig nog gissen...

Studio 100 SingAlong
Sportpaleis Antwerpen
30 november - 1 december - 2 december 2024
Tickets & info: studio100.com/singalong