.
An Swartenbroekx
woensdag 21 december 2022

De ogen van An Swartenbroekx stralen meer dan ooit

Helemaal thuis op haar berg

Zes maanden geleden liet An Swartenbroekx België achter en verhuisde samen met haar man Guido naar een villa in het Spaanse Andalusië. Ondanks de zware verbouwingen is ze er nu gelukkiger dan ooit.

“Mijn man Guido zegt dat mijn ogen meer stralen in Spanje. Dat ik hier gelukkig ben. Zon, zee en een zwembad: wat wil een mens nog meer?”, verneemt Story van An Swartenbroekx. Ze droomde al vijftien jaar van een verhuis naar Spanje en durfde nu eindelijk de stap te zetten.

“Guido en ik hebben een risico genomen door op onze leeftijd naar de bank te gaan voor een dikke vette lening die we nog jaren gaan moeten afbetalen. Maar we moesten het wel nú doen, hé. Als we nog eens tien jaar zouden wachten, krijgen we sowieso een ‘nee’ van de bank. En we hadden dan wellicht ook geen zin meer om te verbouwen”, onthult An Swartenbroekx aan Story.

Rentenieren zit er dus nog niet in. “Guido en ik weten dus dat we nog hard zullen moeten werken om onze droom te leven”, vertelt An aan Story.

Toch heeft ze het er allemaal voor over. De uitzichten en zonsondergangen wordt je volgens haar nooit gewoon want elke dag is anders.

Bio van An Swartenbroekx