.
Fleur Billiet en Alexander Scherpereel uit Blind Getrouwd
woensdag 27 september 2023

De papa van Fleur uit ‘Blind Getrouwd’: “We wisten dat het geen nonnen waren”

Ze gingen vaak uit

Als ouders heb je natuurlijk graag dat je zoon of dochter een goeie partner vinden met wie ze zelf een leven kunnen opbouwen. Dat wilde Bernard en Sabine ook voor hun dochter Fleur. Dat Fleur een moeizaam liefdespad zou bewandelen, hadden ze niet meteen gedacht.

Dat ze ook nog eens zou deelnemen aan ‘Blind Getrouwd’, ook dat was nog niet in hen opgekomen. Maar toch hebben de twee zich nooit vaak bemoeid met haar liefdesleven.

“Fleur ging uit met vriendinnen en we wisten ook wel dat ze geen nonnen waren, maar ze heeft ons niet aan veel vriendjes voorgesteld. Wellicht omdat ze wist dat we ons snel zouden hechten”, vertelt Bernard in Dag Allemaal.

Na een serieuze relatie van enkele jaren liep die relatie jammer genoeg stuk. Toen is Fleur toch een beetje terug in haar schulp gekropen. Daar kroop ze pas terug uit door haar deelname aan het programma.

“Na de breuk heeft ze zich enorm op het werk gefocust. Zoals ze het ook altijd bij ons heeft gezien. Wij verzinken niet in zelfmedelijden, maar pikken de draad op en focussen op het goede.”